O Nas


Z pasji do gotowania i dbałości o jakość i formę serwowanych potraw, narodziła się w 1996 r. w Krakowie Fa. Langsteiner.

Na mapie słynącego z wielu tradycji Krakowa, zbudowaliśmy w ciągu tych siedemnastu lat kolejną – tradycję doskonałej obsługi cateringowej. Nabyte w ciągu tych lat doświadczenie w organizowaniu eventów, kongresów, przyjęć oraz imprez okolicznościowych pozwoliło nam stworzyć w pełni profesjonalną ofertę cateringową oraz zdobyć wiedzę niezbędną w organizacji nawet najbardziej wymagających realizacji. Ukoronowaniem naszych starań było znalezienie się w gronie laureatów VIII edycji Medalu Europejskiego dla usług gastronomicznych w roku 2004.

 

W gronie naszych stałych Klientów znajdują się banki, kancelarie adwokackie, firmy farmaceutyczne, uczelnie, a także Klienci indywidualni. Wysoką jakość obsługi zapewnia nam posiadanie własnego w pełni wyposażonego zaplecza gastronomicznego oraz specjalnego sprzętu i samochodów do przewozu potraw. Doświadczeni kucharze i zgrany personel stanowią wykwalifikowany zespół, będący gwarancją zarówno wysokiej jakości potraw i obsługi, która wie jak zapewnić niepowtarzalny klimat imprezy.

Nasz Szef Kuchni z pasją podchodzi do nowych wyzwań, dzięki niej zajął III miejsce na I Ogólnopolskim Konkursie kulinarnym  - Gęsina nie tylko na Św. Marcina w Kudawie - Zdrój.

 

Co robimy

 

Naszą specjalnością jest organizowanie obsługi cateringowej zarówno kilkuosobowych spotkań firmowych, jak i szkoleń, konferencji i kongresów dla ponad 1500 uczestników.

Naszym atutem jest doświadczenie, profesjonalizm, elastyczność.

Ponieważ każdy nasz Klient jest traktowany indywidualnie, wszystkie powierzone nam zlecenia przygotowujemy z ogromnym zaangażowaniem naszych pracowników, dostosowując formę i sposób obsługi do charakteru wydarzenia. W trosce o Państwa zadowolenie z naszych usług, uwzględniamy wszelkie Państwa życzenia i sugestie. Wieloletnie doświadczenie i posiadane kwalifikacje naszych kucharzy są gwarancją jakości i świeżości serwowanych potraw. Nasi kuchmistrzowie dbają o to, aby potrawy przygotowane były z naturalnych, zawsze świeżych produktów, a ich smak i wygląd nie miały sobie równych. Śledząc najnowsze trendy gastronomiczne i dekoratorskie, udoskonalamy nasze menu, tak by zadowalało nawet najbardziej wymagające podniebienia, i dbamy o to, by potrawy dla Państwa przygotowywane stanowiły niekwestionowaną i oryginalną ozdobę Państwa stołów.